Piirtovuorossa

Pirta
Loneq
Punisa
Lazie
Zerwolf
Vzion

Deadline

12.7.2015

Ohjeet


Ihanan kaunis sääntölista! Lueppa! ♥

Lähettäkää valmiit sivut osoitteeseen pirta.salminen[at]gmail[dot]com!
Improon ei tällä hetkellä oteta mukaan enempää piirtäjiä.

Hahmot

⊗ Piirtäjähaun aikana hahmostasi täytyy ilmoittaa nimi, ikä, sukupuoli, rotu/laji (rajattuna koiraeläimiin), ulkonäkö sanallisesti ja kuvallisesti sekä jonkin sortin sepitys luonteesta sekä taustasta.
⊗ Hahmon värityksen tulee olla tarpeeksi selkeä/helppo. Luonnottomat värit sallitaan hillittyinä yksityiskohtina.
⊗ Yliluonnolliset kyvyt ja ominaisuudet eivät ole sallittuja.
⊗ Olisi suotavaa, ettei jokaisessa uudessa sivussa esiteltäisi aina uutta hahmoa; mieti siis vähän, mihin kohtaan tahdot hahmosi tuoda mukaan sarjakuvaan.
⊗ Toisten hahmoja ei voi arpeuttavasti tai tappavasti haavoittaa ilman hahmon omistajan lupaa. Oman hahmonsa saa tappaa, jos tahtoo tuoda tilalle toisen hahmon (tai jos piirtäjä lopettaa. Toivotaan että näin ei kuitenkaan käy.)
⊗ "Pahiksia" saa tuoda mukaan, kunhan kys. hahmosta on ensin minun (Pirta) kanssani keskusteltu.

Sarjakuva

⊗ Piirtoaikaa on kolme viikkoa. Tarpeeksi hyvästä syystä sallitaan useampi vuoron skippaus, mutta jos piirtäjä X ei muuten vain osallistu, hänet potkitaan pihalle ja tilalle haetaan uusi piirtäjä.
Sarjakuvasivujen tulee olla värillisiä. Piirto/väritystavalla ja tekniikalla ei ole suuremmin väliä.
Sivun tulee olla .jpg-muodossa.
⊗ Sivun tulee olla kooltaan 600px leveä ja 849px korkea (tai kutistettavissa tähän kokoon.)
⊗ Käytä sivuissa tietokonetekstiä tai selkeää tekstausta lukemisen helpottamiseksi.
⊗ Sivun loppuun ei tarvitse tunkea terveisiä äidille, kiittämisiä/kuittailuja tai pahoitteluja piirtolaadusta.

⊗ Sarjakuva sijoittuu maailmanloppu-tyyliseen maailmaan josta ihmiset (ja ihmisapinat) ovat kuolleet (osa on paennut avaruuteen tmv) tappavan sumunkaltaisen aineen levittyä ympäriinsä 3-5 vuotta sitten. Sumu ei tottele tuulta ja liikkuu ikään kuin oman tahdon mukaan. Sumulle altistuttuaan uhri alkaa pikku hiljaa mädäntyä sisältä ulospäin varmistaen uhrille hitaan mutta tuskallisen kuoleman; se käy ensin ns. hyödyttömempien elimien kimppuun ja syö siitä sitten tiensä keuhkoihin/sydämeen/aivoihin. Sumu voi vaikuttaa samaan aikaan myös ulkoisesti taudin edetessä, niin että esimerkiksi korvat saattavat pikkuhiljaa mädäntyä ja repeytyä irti.
⊗ Sumu viihtyy yleensä kosteissa sekä paljon asutuissa paikoissa, ja esim. suoalueet ovat erittäin vaarallisia. (Siksi sarjakuvan hahmot yrittävät parhaansa mukaan löytää turvallisen tien korkealle vuorille, missä ilma on kuivaa.)
⊗ Jotkut sumulle altistuneet tulevat hulluiksi ja aggressiivisiksi, ikään kuin vesikauhuun sairastuneiksi, ja yrittävät tappaa vastaantulijat tai tartuttaa heidätkin. (Ei ole varmaa tietoa tarttuvatko sumun oireet esim. puremasta, mutta kukaan ei ole tahtonut ottaa selvää.)
⊗ ...Lienee siis sanomattakin selvää että raakuuksia piisaa! Piirtäkää mätiä taustarakkeja (ja muitakin eläimiä) sydämenne kyllyydestä! :D

⊗ Ja kyllä, sinun hahmosi voi myös olla hengittänyt sumua ja saanut tartunnan. (Saadaan draamaa ja itkunvääntöä kun hahmon aika tulee siirtyä manan majoille ♥)


HÄHÄÄ KUOLIT

End of the World / Pirta Salminen